Bybanen – et rullende sikkerhetsproblem?

Ja, så påstår en viss Thormod Hope i dagens BT. Jeg skal ikke gå inn på påstandene hans i detalj, bare påpeke at hvert eneste punkt i oppramsingen hans tilsvarer situasjonen i samtlige sporveisbyer jeg noensinne har vært i. Det underlige er at sporveien der, være seg Oslo, Trondheim, Gøteborg, Berlin, Kraków, Kassel osv., osv. ikke er plaget med en slik serie uhell som Bybanen i Bergen. Kanskje det er bergenserne som er sikkerhetsproblemet? Kan f.eks. Bybanen for at bilister er uoppmerksomme og kjører mot rødt lys, eller at fotgjengere går i sine egne tanker, har musikk på øret etc.?

Dette innlegget ble publisert i 02. BS TRIKK. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Bybanen – et rullende sikkerhetsproblem?

  1. mm Thor Svendsen sier:

    Tror du er inne på noe der!

Legg igjen en kommentar