SØK OM MEDLEMSKAP

Hei!

Takk for at du viser interesse for vår nettside om Bergens Sporveis Historie og samferdsel fra både inn og utland. Hos BSH er det meget enkelt for deg å søke om medlemskap, og slik går du fram: 

1. Send e-post til: post@bs-historie.no.
(E-poster som ikke er fyllt ut slik som beskrevet nedenfor, behandles ikke og blir slettet) . 

2. I emnefeltet skriver du bare «Ønsker medlemskap»

3. I selve e-posten skriver du følgende:

A: Ditt fulle navn

B: Din e-postadresse

C: Skriv tallet 1  (Dersom du behersker Word Press. Da får du bidra med innlegg).

D: Skriv tallet 2  (Dersom du ikke behersker WordPress. Da kan du bare kommentere).

E: Skriv Origo om du allerede er medlem av BSH

F:  Oppgi ønsket brukernavn (ikke bruk bokstavene æ, ø og å)

Det var det hele. Dersom BSH godtar din søknad, får du med tiden tilsendt et brukernavn og et passord etter at du er registrert. Det tilsendte passordet kan endres ved førstegangs bruk (følg da egen tilsendt link i samme e-post), eller du kan beholde passordet som dukker opp ved første innlogging. De fleste lager et nytt passord.

All medlemsregistrering hos oss skjer manuelt, og vi foretar disse en gang ukentlig. Med tiden håper vi å finne en løsning slik at direkte registrering kan skje fra vår nettsiden.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer.   

Vennlig hilsen vertskapet i BSH.

Melding til gamle BSH medlemmer.
Vi må også foreta ny manuell registrering av hver og en av gamle BSH-medlemmer som ønsker å fortsette. Det var ikke mulig å få eksportert en medlemsliste fra Origo og bruk av samme login og passord. Dette fordi flere av dere også var (er) med i andre soner på Origo. Vennligst kontakt oss på epost: post@bs-historie.no dersom det er noe dere undrer på. Mvh BSH Vertskapet.